2013

Det är inte nytt år när jag skriver detta, men jag önskar er ett riktigt gott nytt år! Och får en bra start på 2013. Jag ursäktar också att jag har gjort så tråkiga inlägg sista tiden. Skriver mest inlägg från mobil nu för tiden, därför blir det inte så roliga och långa inlägg. Kram!!

Tjugofjärde december

GOD JUL! Hoppas ni får en supermysig julafton!

Julavslutning imorgon

Hej mina små kycklingar! Detta blir ett kort och snabbt inlägg.Imorgon är det julavslutning, sen JULLOV! :D Kände att jag ville upplysa er om det här bara. Hejdå!

Sjuttonde december

Hej! Var hemma idag också, men känner mig mycket bättre! Går till skolan imorgon, och mitt på dagen ska jag till tandläkaren, wieeeee KUL. På kvällen är det träning men blir nog bara att titta på då. Det är sista träningen före jul, och då brukar det bjudas på pepparkakor och julmust.Ska passa på och säga sörry för att det har blivit så tråkiga och små inlägg den senaste tiden.
Don't ask okej?

Sjuk

Att jag inte har gjort något riktigt inlägg den här veckan är för att jag har varit sjuk (och fortfarande är) och att jag helt enkelt inte har orkat. Kan iallafall ta och berätta vad som har hänt i veckan.I måndags kommer jag knappast ihåg vad jag gjorde. Det enda jag kommer ihåg är att vi dansade en blandning mellan countrydans och folkdans på idrotten..I tisdags hade vi bad i skolan och det var bajstråkigt. Åkte till frisören också, där alla slinta toppar åkte bort. Det behövdes! I onsdags var det en rätt slapp dag i skolan. Kollade på film nästan hela tiden.I torsdags var det lucia, så vi fick gå till missionskyrkan och kolla på skolans luciauppträdande där. Var i skolan till 1 eller något, sen åkte jag hem, och fick feber.Känner mig lite bättre idag, så får hoppas att jag blir frisk snart! Kram!

12-12-12


Vinterland


Längtar

Hej! Har inte bloggat något i veckan, så tänkte att jag skulle göra ett litet snabbt inlägg nu.
 
Den här veckan har gått riktigt segt, vill bara ha jullov!
I tisdags skulle jag till tandläkaren så fick ingen sovmorgon.. Vi hade volleyboll turnering mot dom andra 7orna också, vi kom 2a.
I onsdags så hade vi so-prov i religon, gick rätt bra tror jag.
Idag har det bara varit en vanlig dag i skolan, fast ikväll blir det träning.
 
Nu är det bara att kämpa på, snart är det jul! 
 
        
 
 
 
Bara för att få lite julstämning!
 
 
 
 
 
 

Första advent